Handelsbetingelser & Privatlivspolitik

Letbane Køreskole
Virksomhedsoplysninger:
Virksomhedens juridiske navn: Zitta DK
CVR: 31377544
Officiel e-mail adresse:
Officiel web-adresse: www.letbanekøreskole.dk

1. Betaling - Generelt

Ved tilmelding betaler du kr. 1.000,00 for en pladsbillet på holdstarten. Beløber indgår i den samlede betaling af den bestilte ydelse, men gebyret på kr. 1.000,00 kan ikke refunderes jf. forbrugerbeskyttelsesloven § 18, stk. 2, nr. 12, hvis bestillingen af ydelsen fortrydes op til en måned før afholdelsen. Gebyret kan derfor ikke refunderes, hvis ydelsen fortrydes senere end en måned før holdstart. Dette legitimeres af hensyn til vores drift og planlægning, herunder tab som følge af udeblivelse fra holdstarten. 

Al betaling skal ske bankoverførsel til vores bankkonto. Du har efter tilmeldingen mulighed for at betale med Mobilepay.

Kontant betaling med frigørende virkning modtages kun af køreskolens hovedkontor på Søndre ringvej 49b, 2605 Brøndby.

3.1 Manglende betaling

Skyldige beløb vil resultere i, at dit forløb stoppes, indtil betaling for de modtagne ydelser er modtaget. Du kan blive påmindet om betaling af din kørelærer, samt af administrationen via email, sms, telefon eller brev. Første påmindelse om betaling vil være uden gebyr, og med en betalingsfrist på 10 dage. Overskrides denne frist overgives vort tilgodehavende til et inkasso forma, der starter rykker- og evt. senere inkasso proces. Inkassofirmaet vil pålægge renter, gebyrer samt evt. omkostninger til advokat i henhold til gældende lovgivning.

2. Levering generelt

Du vil blive faktureret for de ydelser du har modtaget i forbindelse med dit kørekort forløb. Så snart timen er afholdt anses ydelsen for at være leveret.

Så snart teoriforløbet er påbegyndt anses ydelsen for at være leveret. 

Til bil er der ubegrænset mundtlig/klasse teori i op til et år, fra holdstarten. Ønskes der at forsætte på teoriholdet efterfølgende, henvises til gældende prislister på letbanekøreskole.dk

Hvis du mod forventning ikke er færdig med teorien inden for 100 dage, betales 100 kr. for et nyt password til det onlineteorisystemet.

Den samlede pris med pakkerabat er gældende ved køb og gennemførelse af hele pakken inkl. køreprøve i Letbane Køreskole . Se venligst prisen på letbanekøreskole.dk

Personen der modtager ydelsen fra HosMogensen , hæfter for betalingen for modtagne ydelser. Selvom du har aftalt med din arbejdsgiver, jobcenter eller andre at de betaler for dig, er det stadig dig som modtager af ydelsen der hæfter for betalingen af de modtagne ydelser.

Skyldige beløb skal være betalt før afholdelse af køreprøve.

Er du forhindret i at møde til en aftalt køretime, skal tiden aflyses dagen før inden kl. 12:00. En kørelektion der ikke er aflyst rettidigt skal denne betales. Har du ikke din logbog/lektionsbog med eller er påvirket af spiritus eller andre euforiserende midler , bliver du nægtet kørsel og dermed skal du betale for det mistede antal lektioner.  Din manøvrebanetid og KTA tid (glatbane) er bindende. Tiderne kan ændres inden for 24 timer efter du får beskeden. Aflyser du efter 24 timer fra du får beskeden, eller slet ikke møder op, koster det 2.500 kr. for manøvrebane og 3.000 kr. for KTA uanset grunden til fraværet.

3. Priser

Alle vores priser er i danske kroner og inklusive 25 % moms.

4. Pauser/fravær

Du må ikke være fraværende fra køreskolen i over 3 måneder dvs. datoerne mellem gangene du har været i køreskolen må ikke overstige 3 måneder. Teori- og køreprøve gælder ikke med til en dato du er mødt. Det er kun når du er mødt i Køreskolen og har fået en underskrift af kørelæreren at datoen er gældende.

Hvis du ikke har underskrift fra kørelæreren, at du har været til teori eller kørsel indenfor 3 måneder, skal du starte forfra. Du er selv ansvarlig for, at de 3 måneder ikke overskride

5. Fortrydelsesret

Ved tilmelding betaler du kr. 1.000,00 for en pladsbillet på holdstarten. Beløber indgår i den samlede betaling af den bestilte ydelse, men gebyret på kr. 1.000,00 kan ikke refunderes jf. forbrugerbeskyttelsesloven § 18, stk. 2, nr. 12, hvis bestillingen af ydelsen fortrydes op til en måned før afholdelsen. Gebyret kan derfor ikke refunderes, hvis ydelsen fortrydes senere end en måned før holdstart. Dette legitimeres af hensyn til vores drift og planlægning, herunder tab som følge af udeblivelse fra holdstarten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb inden du har modtaget ydelser fra HosMogensen, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage.

Stopper du midt i et forløb, vil din elev konto blive opgjort og evt. overskydende beløb vil blive udbetalt.

Er din saldo negativ, vil du blive opkrævet det skyldige beløb.

6. Refusion

Ønsker du ikke at fortsætte undervisningen hos Letbane køreskole efter at du har betalt hele beløbet, refunderes det betalte på følgende måde:

Efter start på teorihold:
Det betalte beløb minus kr. 4.000,-

  • Efter booking af manøvrebanetid:
    Det betalte beløb minus kr. 7.600,-
  • Efter start på første kørelektion:
    Efter start på første kørelektion på vejen refunderes det betalte beløb minus kr. 7.600,- samt minus de antal kørte lektioner på vej til den til enhver tid gældende køretime-sats. Overstiger regnestykket det faktiske betalte beløb, har man ingen krav på tilbagebetaling. I tvistsager kan det maksimale beløb der tilbagebetales ikke overstige det faktiske betalte beløb.

Kravet om evt. refusion skal være forelagt Letbane køreskole senest inden for et år efter den første indbetalingsdato (fremgår bankkonto, faktura/kvittering). Derefter har man ingen krav på tilbagebetaling.

  • All-in Premium kørekortpakke: 

Restende/ubrugte ekstra kørelektioner refunderes ikke.

7. Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HosMogensen vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Letbane Køreskole

Søndre ringvej 49B, 2605 Brøndby

2605, Brøndby

8. Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves

Privatlivspolitik for Letbane køreskole

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personoplysninger.

Vores hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse og til at identificere dine præferencer på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik.

De dataansvarlige er
Letbane Køreskole
Søndre Ringvej 49B

2605, Brøndby
Telefon: 28765046
CVR:  31377544

Kontaktperson
Zitta Kirstine Mogensen
E-mail: HosMogensen@gmail.com
Telefon: 28765046

Den dataansvarlige er ansvarlig for, at dine personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (EU/2016/679), herunder at der kun behandles relevante oplysninger, at de behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt. Du kan finde databeskyttelsesforordningen her: www.eur-lex.europa.eu.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Vi kan indsamle og behandle følgende typer personoplysninger:

  • Oplysninger om din computer og om dine besøg på og brug af denne hjemmeside (herunder, men ikke begrænset til, din IP-adresse, geografisk placering, browsertype og version, operativsystem, henvisning kilde, længde af besøg, sidevisninger, website navigation, brugernavn).
  • Oplysninger om eventuelle transaktioner mellem dig og os på eller i relation til denne hjemmeside, herunder oplysninger om dine eventuelle køb af varer eller tjenester (herunder, men ikke begrænset til, navn, faktureringsadresse, kreditkortoplysninger).
  • Oplysninger, du giver til os med henblik på tilmelding hos os (herunder, men ikke begrænset til, navn, e-mail, telefonnummer, adresse og postnummer).
  • Oplysninger om dine foreningsmæssige forhold (herunder, men ikke begrænset til, dine sportsgrene, din deltagelse i arrangementer, pladsnummer, tøjstørrelse).
  • Oplysninger, du giver til os med henblik på at abonnere på vores website-tjenester, e-mail meddelelser og / eller nyhedsbreve (herunder men ikke begrænset til navn, email).
  • Andre oplysninger, som du vælger at sende til os. Når du oplyser os personlige oplysninger om en anden person, er du ansvarlig for, at du har lovligt grundlag til at formidle disse oplysninger på vegne af den anden person.
  • Vi indsamler kun følsomme oplysninger (eksempelvis om handicap) i det omfang, du selv sender dem ind til os.

Dine oplysninger kan indsamles hos dig selv, den enkelte klub, fra instruktører/trænere, fra bestyrelsesmedlemmer eller fra andre aktører.

Anvendelse af dine personlige oplysninger
Behandling af personoplysninger er både i din og i vores interesse med henblik på at vi enten kan levere den service du tilmelder dig, eller for at vi overholder lovgivningen.

Personoplysninger som du sender via denne hjemmeside vil blive behandle til de angivne formål i overensstemmelse med denne privatlivspolitik eller på relevante dele af hjemmesiden. Vi kan behandle dine personoplysninger til at:

  • Administrere hold, dine medlemskaber og alle services relateret til denne organisation, herunder også dine forskellige roller såsom deltager eller instruktør.
  • Forbedre din browseroplevelse ved at tilpasse hjemmesiden.
  • Aktivere din brug af de tjenester tilgængelige på vores hjemmeside.
  • Levere tjenester du har købt eller bestilt via hjemmesiden.
  • Sende opgørelser og fakturaer til dig, og indsamle betalinger fra dig.
  • I det tilfælde du har accepteret, at vi sender dig nyhedsbreve, generel og kommerciel kommunikation om vores tjeneste, behandler vi dine oplysninger til det formål.
  • Sende dig e-mail beskeder som f.eks. advisering om tilmeldelser, kvitteringer, bookinger, samt nyhedsbreve som du til enhver tid kan framelde.
  • Hvor du specifikt har bedt om det, at sende dig markedsføringsmateriale, eller tilbud fra omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere, som vi tror kan være af interesse for dig via post, e-mail eller lignende teknologi (og du kan informere os til enhver tid, hvis du ikke længere ønsker at modtage marketing kommunikation).
  • Holde hjemmesiden sikker og forebygge misbrug.
  • Kontrollere overholdelsen af vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden.
  • Forsvarligt sikre kvaliteten i vores medlems- og kunderegister og sikre mulighed for korrekt bogføring og fakturering.

I det omfang du sender personlige oplysninger til offentliggørelse på vores hjemmeside, eksempelvis via forum, vil vi offentliggøre og behandle disse oplysninger i overensstemmelse med denne tilladelse, du giver til os ved accept af vores nærværende betingelser.

Vi kan videregive dine personoplysninger til eventuelle andre afdelinger og hvis der findes en hovedafdeling af denne organisation. For så vidt som det er rimeligt og nødvendigt for de formål, der er fastsat i denne fortrolighedspolitik. Derudover kan vi videregive dine personoplysninger i det omfang vi er forpligtet til at gøre det i medfør af EU-retlig eller national lovgivning.

Vi vil ikke, uden dit udtrykkelige samtykke, videregive dine personlige oplysninger til nogen tredjepart med henblik på direkte markedsføring.

Bortset fra bestemmelserne i denne privatlivspolitik, vil vi ikke i øvrigt give dine oplysninger til tredjemand.

Drivi:
Alle SMS-beskeder der sendes til dig sendes gennem vores SMS-udbyder, Drivi. Det er udelukkende dit SMS-nummer der anvendes og det gemmes ingen andre steder end på din profil hos os.

Vi behandler dine oplysninger på baggrund af bestemmelsen i databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b, hvor behandling er nødvendig af hensyn til at opfylde vores forpligtelser i medfør af disse vilkår samt levere servicen til dig. Derudover behandler vi visse oplysninger på baggrund af dit samtykke i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a. Hvis vi behandler dine oplysninger på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at rette henvendelse til den ansvarlige.

Vi kan behandle dine oplysninger i tilfælde, hvor vi vurderer at vi har en legitim interesse i at behandle dine oplysninger med henblik på at udvikle forretningen eller servicen, og at denne interesse er i overensstemmelse med generel brugerinteresse.

Vi anvender leverandører og udviklere placeret i tredjelande, hvorfor vi i visse tilfælde vil overføre personoplysninger til tredjelande. Overførslen opfylder kravene til Kommissionens standardkontrakter, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 46.

Opbevaring af personoplysninger
Vi anvender E-conomics platform, som ejes og administreres af Visma A/S, til at indsamle og behandle oplysninger om vores medarbejdere g brugere. På den måde er vi sikret at alle personoplysninger, du giver opbevares på sikre (kodeordsbeskyttede og firewall-beskyttet) servere, at alle elektroniske transaktioner indgået via hjemmesiden vil blive beskyttet af krypteringsteknologi (SSL – Secure Socket Layer), og at vi ikke gemmer kreditkortoplysninger eller deler dem ikke med en tredjepart.

Vi opbevarer dine personoplysninger mens dit medlemsskab består. Derudover opbevarer vi dine oplysninger i tre år fra udmeldelsesdatoen og din sletning af profil, ift. gældende lovgivnng for kørekort.

I alle tilfælde opbevares en nødvendig del af dine personoplysninger i overensstemmelse med bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de.

Ændringer i vilkår og politikker
Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden ved at udgive en ny version på vores hjemmeside. Du bør tjekke denne side lejlighedsvis for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte den ansvarlige hos HosMogensen – Zitta Kirstne Mogensen

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret) – Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse) – Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning – I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling – Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse – Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Det gælder også i forhold til oplysninger, vi behandler efter en interesseafvejning. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet) – Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du kan til enhver tid bede os annullere din profil ved at sende en e-mail til os, eller du kan slette din egen profil ved at logge ind og scrolle til bunden af din profil.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Tredjeparts websteder
Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts websteder politik eller praksis omkring personoplysninger.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål om denne politik eller vores behandling af dine personoplysninger, så kontakt os.

Zitta Kirstine Mogensen
E-mail: Hosmogensen@gmail.com
Telefon: 28765046

Dataansvarlige

Letbane Køreskole
Søndre Ringvej 49B

2605, Brøndby
Telefon: 28765046
CVR:  31377544

Google Analytics
Benyttes til at analysere og føre statistik på brugen af dette website. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside, bruges til at oprette rapporter om brugen af hjemmesiden. Google vil gemme disse oplysninger. Googles privatlivspolitik kan findes her.Facebook Plug-in
Til login bruger vi et ‘plugin’ fra Facebook. Personlige data overføres til Facebook via plugin’et. Vi forhindrer ubevidst og uønsket indfangning og transmission af data via en 2-kliks løsning. Det betyder, at plugin ikke aktiveres, før du klikker på det. Dette åbner op for indsamling og overførsel af data til Facebook. Vi indsamler ikke personlige data via plugin’et.

Bemærk: Typen og omfanget af dataforbruget åbnet via plug-in’et bestemmes af Facebook alene. Oplysninger om dette findes i Facebooks fortrolighedspolitik.

Ved fjernelse af eksisterende samtykke, kan vi ikke garantere at eksisterende 3. parts cookies bliver slettet. Disse kan slette via browseren